Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

Олива Mobil-1 отримує титул «Інноваційний товар року»

06 / 07 / 2020

Повністю синтетична моторна олива з лінійки Mobil 1™ вже неодноразово ставала переможцем міжнародної премії «Інноваційний товар року» в однойменній категорії. Даний конкурс був заснований тридцять років тому у Франції і на даний момент проводиться щорічно у десятках країн світу з метою:

  • демонстрації споживачам кращих новинок глобального та регіонального ринків;
  • заслуженого нагородження виробників за якість продукції та відповідальний підхід до своєї справи.

Директор по маркетингу ExxonMobil висловив величезну подяку членам експертної ради та автовласникам, що брали участь в опитуванні, за незмінну довіру до бренду, для якого перемога у конкурсі стала доказом високої оцінки досягнень його фахівців у сфері інноваційних розробок для мас-маркету. В урочистій церемонії нагородження взяли участь представники торгових марок зі світовим ім'ям, а також відомі аналітики, маркетологи та знаменитості.

Новаторство та надійність в одному продукті 

Лінійка Mobil 1™ була розроблена з урахуванням зростаючого попиту на мастильні матеріали для автомобілів з великим пробігом, що вдалося з'ясувати у ході багаторічного маркетингового дослідження компанії. Ці автооливи відмінно протистоять механічному зносу силових вузлів та зберігають свої мастильно-захисні характеристики при найекстремальніших умовах експлуатації, будь то їзда по бездоріжжю або пересування в інтенсивному міському трафіку. У цих техрідинах реалізована високоефективна технологія «чистота двигуна», що забезпечує комплексний захист та очищення системи внутрішнього згоряння від шкідливих відкладень та нагароутворення вже з першої заливки.