Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

Mannol — німецька якість у кожному продукті

14 / 12 / 2020

Mannol — це динамічно розвиваючася торговельна марка, що належить німецькому концерну SCT-Vertriebs GmbH, одному з визнаних лідерів європейської автохімічної промисловості. Компанія спеціалізується на виготовленні мастильних матеріалів, різноманітної автомобільної хімії, засобів по догляду за салоном і кузовом, автозапчастин та інструментів.

Продукція Mannol заслужено користується популярністю серед українських автовласників завдяки відмінним експлуатаційним властивостям й різноманіттю випускаємої продуктової лінійки, що призначена для обслуговування легкового та вантажного автотранспорту, мотоциклів, сельскохоз- й індустріальної спецтехніки.

Становлення та розвиток бренду

Підприємство було засновано у 1993 році. Завдяки грамотній маркетинговій стратегії, чітко вибудованим виробничим алгоритмам та органічній маркетинговій політиці бренд стрімко розширив свою ринкову присутність до 90 країн світу. Як наслідок, дилерська мережа Mannol сьогодні діє на 5 континентах.

Фахівці компанії мають у своєму розпорядженні власну науково-дослідну лабораторію, оснащену інноваційним обладнанням, на якому відбувається тестування властивостей готових змащувальних рідин та розробляється рецептура нових складів. У процесі їх виготовлення застосовуються найкращі базові компоненти та сертифікована присадочна сировина від провідних виробників, серед яких Lubrizol, Infeneum и Afton.

Нині торгова марка займає впевнену позицію на ринку, а автохімія її виробництва схвалена до застосування такими гігантами автоіндустрії, як Volvo, Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi, Skoda, Ford, MAN, Chrysler та Porsche. В основі успіху і загального визнання Mannol лежать бездоганна репутація, безперервна оптимізація фiрмових виробів та прозорі умови співпраці з клієнтами.

Відмінна якість за доступною ціною

Номенклатура ТМ Mannol включає у себе десятки найменувань товарів, серед яких особливим попитом користуються:

  • моторні, трансмісійні та індустріальні автомастила;
  • присадки технічні мастила та гальмівні рідини;
  • гідравлічні мастильні матеріали та антифризи.

Склад вищепереліченої продукції буквально «заточений» під конкретний тип силового агрегату та його робочого середовища, а її демократична вартість обумовлена не демпінговою поведінкою бренду, а автоматизацією конвеєрної лінії виробництва. 

У нашому інтернет-магазині представлений комплексний асортимент оригінальних продуктів Mannol, серед яких кожен відвідувач зможе підібрати для свого «залізного коня» оптимальну модифікацію техрiдини, натиснувши кнопку «купити» у каталозі або зателефонувавши менеджерам Oil2GО за контактними номерами телефонів.