Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

Масло Chempioil — швейцарська чіткість роботи двигуна

24 / 01 / 2020

Сьогодні якісний мастильний матеріал, котрий мінімізує знос двигуна та продовжує термін експлуатації його ключових вузлів, — велика рідкість на вітчизняному ринку автохімії. У нашому інтернет-магазині можна придбати першокласне моторне масло Chempioil, що схвалено провідними світовими автовиробниками та відповідає актуальним специфікаціям широкого модельного ряду автотранспорту.

Особливості та переваги Chempioil

Дані автомастила виробляються швейцарською компанією Сhampion Chemicals LTD, яка є одним з визнаних лідерів європейської автохіміндустріі. У своїй виробничій діяльності бренд зробив ставку на трьохетапний контроль якості, екологічність й точну відповідність вимогам стандарту ISO 9001: 2000, що дозволило досягти високих технічних і експлуатаційних характеристик готових рідин. При виготовленні моторних масел Chempioil використовуюється першокласна база (Shell, Mol, Neste, Orle), збагачена пакетом високоефективних присадок (RheinChemie, Lubrizol, Infineum, Afton).

Після проходження суворих стендових випробувань та багаторівневого тестування у спеціалізованій лабораторії масла даного виробника отримали схвалення таких гігантів автопрому, як BMW, Volkswagen, Daimler Benz і Volvo. Також варто відзначити, що вони випускаються в ергономічній металевій тарі, яка, на відміну від пластикового аналога, не завдає шкоди навколишньому середовищу і дуже зручна у використанні.

Асортимент реалізованої продукції

Лінійка автомастил Chempioil характеризується стабільним індексом в'язкості, універсальністю та комплексністю вибору — вони можуть використовуватись як у змішаному авто-/ мотопарку, так і в потужних важконавантажених дизелях. Кожен продукт має високий ступінь захисту від підробки і промаркований відзнаками у вигляді специфікацій SAE, ACEA і API.

Автомобілісти, що віддали перевагу продукції Chempioil, на власному досвіді переконалися у правильності свого вибору, оскільки вона:

  • збільшує інтервали заміни і забезпечує економію палива;
  • надійно захищає ДВС від підвищених навантажень, шкідливого впливу низьких/ високих температур та вологи;
  • запобігає утворенню агломератів, шламу й нагару на поверхні металевих деталей, одночасно очищаючи раніше забруднені місця.

Побалуйте і Ви свого «залізного коня» моторним маслом преміальної якості, замовивши для нього Chempioil за дуже вигідною ціною!