Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

KUDO — передові розроблення та практичність в одному продукті

24 / 09 / 2019

KUDO є провідним вітчизняним виробником аерозолів технічного призначення, одним з пріоритетних напрямів діяльності якого стало виготовлення професійних лакофарбових складів для ремонтного та декоративного фарбування автотранспорту і його конструктивних елементів. Уже понад 15 років продукти даної торгової марки користуються підвищеним попитом серед автовласників України, Росії, Білорусії, Вірменії і Молдавії завдяки високим експлуатаційним характеристикам, естетичності та розмаїтості представлених кольорів та текстур.

Запорука успіху та пріоритети бренду

KUDO — це сучасний та динамічного розвиваючися бренд, що належить групі компаній РусТА. Вперше вийшовши на ринок у далекому 2005 році, компанія сьогодні являє собою потужну індустріальну базу з розвиненою інфраструктурою, оснащену обладнанням останнього покоління. В її розпорядженні команда першокласних фахівців, які розробили понад півсотні видів оздоблювальних матеріалів за унікальною технологією, котра покращує споживчі властивості аерозолів.

До складу підприємства також входять лабораторії, що спеціалізуються на тестових і контрольних іспитах, а також експертній оцінці ефективності випущених фарб, емалей й грунтовок. Багаторівневий контроль якості на всіх етапах виробництва, безперервне вдосконалення технологічних процесів та впровадження інноваційних рішень вивели KUDO у лідери сегменту автокосметичних товарів, які отримали визнання сотень тисяч автомобілістів.

Асортимент продукції AUTO

Автомобільна лінійка KUDO представлена широким асортиментом аерозольних матеріалів на акриловій, алкидній, смоляній й ефиро-целюлозній основі. Вони випускаються в ергономічних балончиках по 520 та 15 мл, легко наносяться на важкодоступні місця та відрізняються чудовою покривістістю й адгезією, атмосферо- і термостійкістю, а також несхильністю до механічних впливів та стирання. Виробник рекомендує здійснювати замовлення необхідного покриття у каталозі нашого інтернет-магазину, відштовхуючись від наступних факторів:

  • поверхні передбачуваного нанесення (металева, пластикова, скляна, попередньо пофарбована, зі слідами корозії);
  • типу виконуваних робіт (підготовка, грунтування, фарбування, лакування, гумування та антикорозійний захист);
  • місця обробки (кузов, бампер, пороги, колеса, супорти, двигун).