Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

GreenStream — антифриз №1 з Білорусії

15 / 09 / 2019

Ось уже понад 10 років антифризи ТМ GreenStream користуються високим та, головне, стійким попитом серед численних споживачів у країнах СНД, так як представляють собою розумний компроміс по співвідношенню «ціна-якість». Торговельна марка належить білоруському хімпідприємству «М-Стандарт», що спеціалізується на випуску низкозамерзаючих охолоджуючих рідин, використовуваних для цілорічної експлуатації автотранспортних засобів.

Виробництво високоякісного антифризу

Фірмові холодагенти виробляються за німецькими ліцензіями BASF SE, Chamäleon Гмбх, VDA і відповідають Британському стандарту BS6580: 2010, а також усім актуальним вимогам ГОСТ, що було доведено у ході багаторазових лабораторних іспитів. Комплексна оснащеність виробничих потужностей обладнанням останнього покоління та багатоступінчастий контроль усіх стадій технологічного процесу є запорукою неймовірної ефективності даної продукції. До її складу входять високостабільні інгібуючі присадки, що забезпечують посилений захист від наступних негативних наслідків:

  • корозійного руйнування деталей;
  • набухання гумових ущільнювачів двигуна;
  • перегрівання й закипання робочого середовища у розширювальному бачку.

Асортимент та переваги продукції GreenStream

Продуктова лінійка GreenStream включає у себе наступні найменування технічних рідин, повністю готових до застосування: G12 Red, G11 Green та G11 Blue. Вищеперераховані розхідні матеріали не містять нітритів, амінів й фосфатів, а також випускаються в ергономічній пластиковій тарі по 1, 5 та 10 кілограм. Вони можуть використовуватись у системах охолодження дизельних і бензинових двигунів легкового та вантажного автотранспорту, і органічно поєднуються зі своїми аналогами на основі моноетиленгліколю.

У найвищій якості автомобільних антифризів даного бренду може переконатися кожен автовласник. Для цього потрібно всього лише клікнути на кнопку «купити» у каталозі нашого інтернет-магазину або подзвонити по одному з вказаних на сайті номерів телефонів.