Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

ELF — моторне мастило для справжніх цінителів швидкості

17 / 09 / 2019

ELF — це сучасна та динамічно розвиваючася торговельна марка, одне з трьох провідних підрозділів нафтогазового конгломерату TOTAL. Основоположною запорукою якості автохімії даного виробника став значний досвід в індустрії автоспорту — за плечима гонщиків ELF більше 150 перемог у серії Formula 1. Безперервні технологічні вдосконалення і професійний підхід до виробничих процесів дозволили бренду стати втіленням перемоги та прерогативою справжніх цінителів швидкості.

Заснування та шлях становлення

Торгова марка була створена у 1967 році шляхом злиття декількох французьких концернів нафтопродуктів. Через рік ELF поглинула компанію ANTAR з її трьома нафтопереробними заводами та широкою роздрібною мережею. Паралельно стартувала її спортивна історія, коли спортсмени MartaElf виграли національну першість для машин класу Формула-3 у Франції. В середині 70-х років структура підприємств ELF була реорганізована:

  1. Була заснована материнська компанія групи - Societe Nacionale ELF Aquitane;
  2. До французької науково-дослідницької бази CRES, що займається розробкою рецептури фірмових автомастил, додався дослідницький центр TCAP у місті Мумбаї.

ELF і сьогодні не здає своїх позицій, продовжуючи впевнено залишатися не тільки одним з лідерів автохімічноого сегмента, а й визнаним флагманом світового автоспорту. Даний факт підкріплює недавній чемпіонський титул у класі LMP2, отриманий командою Signatech Alpine Matmut в гоночних змаганнях «24 години Ле-Мана», а також перемога пілота Kawasaki Racing Team у Чемпіонаті світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів у класі SuperSport. Також ELF є учасником World Series by Renault, ралі-рейду Дакар, Moto GP, Moto 2 та Moto 3. На підтвердження своєї високої прихильності автоперегонам бренд активно розвиває лінійку професійних спортивних мастильно-охолоджуючих рідин HTX Racing. Він є партнером таких автоконцернів, як Renault, Dacia, Nissan і Datsun.

Особливості та переваги продукції

Високоефективні моторні мастила ELF на практиці довели свою незаперечну перевагу у забезпеченні чистоти, захисту та стабільної роботи ДВС навіть у самих екстремальних умовах, заслуживши довіру мільйонів водіїв по всьому світу. До їх відмінних переваг можна віднести: оптимізацію витрат палива, низьку сульфатну зольність й знижений вміст фосфорно-сірчаних елементів.

На сьогоднішній день асортимент продукції ELF налічує близько 250 найменувань, серед яких найбільшою популярністю користуються лінійки Elf Performance та Elf Competition. Кожен, хто на своєму досвіді хоче відчути, що таке професійна їзда й відчуття справжньої швидкості, може замовити моторне мастило ELF у нашому інтернет-магазині і отримати своє замовлення у найкоротші терміни!