Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

Castrol — високоефективна продукція, що задає стандарти у своїй галузі

25 / 09 / 2019

На сьогоднішній день Castrol є одним з провідних виробників мастильних матеріалів, який спеціалізується на випуску першокласних моторних і трансмісійних масел, гальмівних і охолоджуючих рідин, а також консистентних спецзмазок для технічного обслуговування промислового обладнання та комерційної техніки. Бренд демонструє стабільно сильне положення на мапі завдяки багаторічному практичному досвіду, впровадженню інноваційних розробок та точному дотриманню встановлених стандартів якості. Успіх Castrol значною мірою пов'язаний з оригінальною філософією її засновника, який дотримувався думки, що запорукою успіху будь-якого починання є ефективне й взаємовигідне співробітництво з клієнтом.

Історія та шлях становлення

Торгова марка зародилась на початку ХХ століття, коли англієць Charles Wakefield заснував у Лондоні невелике підприємство, що спеціалізувалось на нафтопереробці та виробництві змащуючих рідин для двигунів внутрішнього згоряння. У 1910 році він впровадив у виробничий процес технологію синтезу мінеральної та касторової бази, отримавши у результаті моторне мастило, яке зберігало текучість при низьких температурах і залишалося досить в'язким у теплу пору року. З цього моменту стартував випуск мастильних матеріалів для автомобілів (CW), мотоциклів (С) та авіатранспорту (R) під назвою Castrol (скор. «Castor oil»).

Після низки поглинань та злиттів Castrol стала частиною транснаціонального нафтогазового конгломерату BP, а її продукція входить до ТОП-5 продажів світового ринку автохімії. Головні заводські потужності компанії знаходяться у Німеччині, а фірмова дистриб'юторська мережа представлена в більш ніж 50 країнах. Обраний вектор маркетингової стратегії дозволяє бренду оперативно адаптуватися до мінливих умов бізнес-середовища, задовольняючи зростаючий попит масового сегменту за всіма параметрами.

Асортимент реалізованих товарів

Комплексний продуктовий портфель Castrol включає широкий спектр мастильних матеріалів для силових агрегатів усіх видів мото- і автотранспорту, що представлені наступними лінійками:

  • Power 1 і Act> Evo (для дво- та чотиритактних мотоциклетних двигунів);
  • EDGE, Magnatec і EDGE Professional (для бензинових та дизельних ДВС легкових авто);
  • Elixion, Enduron, Tection, Vecton (для важконавантажених тягачів та автобусів).

Вищеперераховані технічні рідини характеризуються чудовими експлуатаційними характеристиками, що підтверджено рекомендаціями таких гігантів автопрому, як Land Rover, BMW, Audi, Jaguar, Volkswagen, Ford, Škoda і Volvo. У неперевершеній якості продукції Castrol може переконатися кожен водій, для цього потрібно всього лише клікнути на кнопку «купити» у каталозі інтернет-магазину або зателефонувати нашим менеджерам по одному з контактних номерів телефонів.