Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

Автомобільні мастила ЛУКОЙЛ — ефективність, перевірена часом

18 / 09 / 2019

Всі сучасні марки автотранспорту оснащено електронною системою управління, що складається з чутливих датчиків, оперативно сигналізуючих водієві про необхідність замінити відпрацьовану змазуючу рідину. У разі несвоєчасної заміни вона виробляє свій ресурс та в процесі їзди починає шкодити ключовим агрегатам машини. Досвідчені автомеханіки рекомендують з усією відповідальністю ставитися до вибору мастил для обслуговування вузлів тертя, а також регулярно проводити їх заміну згідно із встановленим регламентом.

Сьогодні чимало вітчизняних автомобілістів віддають перевагу мастильним матеріалам ЛУКОЙЛ, що заслужено зарекомендували себе як високоефективні та надійні засоби для ДВС дизельного і бензинового типу. Вони отримали схвалення таких відомих автовиробників, як Renault, Volkswagen, BMW, Mersedes Benz, Toyota, KIA і багатьох інших.

Автохімія преміальної якості за доступною ціною

За майже 30-річний період свого існування ЛУКОЙЛ став одним з визнаних лідерів світового паливно-енергетичного ринку, на частку якого припадає понад 2% глобального видобутку нафти. Основними видами діяльності компанії є:

  • розроблення родовищ, нафто- і газовидобування;
  • виробництво та реалізація продуктів нафтохімічної промисловості.

Завдяки вигідному економіко-географічному розташуванню, наявності власних виробничих потужностей та здійснення повного циклу виготовлення автомобільних змащувальних рідин бренду вдалося досягти виняткового балансу між ціною та якістю реалізованого товару. Портфель продукції, що випускається ТМ ЛУКОЙЛ, включає широку лінійку автомастил (Genesis, Люкс, Авангард та ін.), орієнтованих на різні типи двигунів з урахуванням їх конструктивних особливостей та режимів роботи — від високотехнологічної синтетики на основі інноваційних молекулярних сполук до продуктів універсального призначення на основі напівсинтетичних і мінеральних складових.

Переваги моторних мастил ЛУКОЙЛ

Технічні мастила грають найважливішу роль в експлуатації транспортного засобу, так як запобігають знос та перегрівання схильних до тертя металевих деталей шляхом створення тонкого змащуючого шару між їх поверхнями. Моторні мастила ЛУКОЙЛ вирізняються чудовими характеристиками по в'язкості і термічній стабільності, незалежно від навантажень та діапазону швидкостей. До їх складу входять стійкі базові компоненти і пакет першокласних протизносних присадок, розроблених такими «титанами» сучасної автоіндустрії, як Shell, Lubrizol і Exxon.

У неперевершеній якості даної продукції можете переконатися і Ви, зробивши замовлення у каталозі нашого інтернет-магазину або зателефонувавши за телефонами: +38 097 206-07-07, +38 050 206-07-07, +38 073 206-07-07.