Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

Автомастила Total — якість та надійність в одному продукті

16 / 09 / 2019

Французький бренд Total належить однойменному нафтогазовому концерну, що є не тільки одним з лідерів світового паливно-енергетичного комплексу, а й широко відомим виробником автомобільних технічних рідин. Компанія має у своєму розпорядженні багатопрофільні виробничі потужності з повним циклом виготовлення нафтопродуктів — від видобутку й переробки первинної сировини до транспортування і реалізації готової автохімії кінцевим споживачам. Номенклатура продукції ТМ Total включає у себе сотні найменувань мастильних матеріалів, серед яких моторні мастила для бензинових/ дизельних двигунів легкового i вантажного автотранспорту, мотоциклів та важкої спецтехніки.

Заснування та корпоративні принципи Total

Підприємство було засноване у середині 1920-х років під назвою Compagnie française des pétroles. У 1985 році воно зазнало ребрендинг та отримало сучасну назву Total (Тоталь). Череда поглинань і злиттів перетворила компанію на справжнього гіганта нафтопереробної галузі, який поставляє основні обсяги ПММ на ринки понад 140 країн, і на сьогоднішній день входить у ТОП-3 світового рейтингу ринкової капіталізації.

У своїй комерційній діяльності Total керується принципами соціальної відповідальності, корпоративної етики та екологічності. Високу усвідомленість своїх зобов'язань перед суспільством і навколишнім середовищем європейський нафтопереробник втілив у строгому дотриманні багаторівневої системи контролю якості на всіх етапах виробничих процесів, а також в активному використанні ресурсів альтернативних енергоджерел, зокрема, сонячних батарей. Науково-дослідний центр Total постійно відстежує параметри викидів забруднюючих речовин в аеро- та гідросреду, а також вплив випускаємої продукції на екологію у цілому.

Особливості та переваги Total

Ось уже кілька десятиліть Total не словом, а ділом підтверджує свою першість та чудові експлуатаційні характеристики вироблюваної автохімії. Наприклад, в 2018 році вона стала одним з переможців національного проекту «Українська народна премія» у номінації «Автотематика — Моторні мастила». Ефективність, надійність та практичність змащувальних рідин даної марки обумовлені їх інноваційною рецептурою, до складу якої входять високоякісна масляна база та оптимізований пакет присадок нового покоління.

Однією з ключових концепцій маркетингової стратегії концерну є адаптація рішень до потреб клієнтів, будь то окремий автовласник або станція технічного обслуговування, тому автомастила Total доступні до придбання у наступній тарі:

  • металевих бочках ємністю 208 і 60 літрів;
  • пластикових каністрах по 4 і 5 літрів;
  • доливочних пляшках об'ємом 1 літр.