Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

Автохімія BARDAHL — вірність традиціям і відкритість інноваціям

19 / 09 / 2019

Bardahl — це гігант сучасного хімавтопрома, який спеціалізується на випуску моторних і трансмісійних масел, склоочисників, холодагентів, присадок та інших продуктів для автомобілів, що налічують понад 220 оригінальних позицій. Всеохоплюючий і в той же час збалансований асортимент розрахований як на власників легкого автотранспорту, так і на водіїв важких магістральних тягачів, спорткарів та крузерів.

Багаторівневий контроль якості на всіх стадіях виробництва, безперервне вдосконалення технологічних процесів, турбота про навколишнє середовище і клієнтоорієнтованість вивели компанію у лідери сегменту. Серед її замовників значаться General Electric, Boeing і навіть NASA!

Історія та шлях становлення

Торгова марка бере свій початок у далекому 1939 році, коли інженер-хімік Оле Бардаль, виходець з Норвегії, розробив формулу антифрикційної присадки, яка дозволила підвищити ресурс двигуна та знизити рівень зносу на цілих 45%. У ній був реалізований принцип, що став квінтесенцією всіх нині виготовляємих протизносних добавок — це утворення захисної масляної плівки на рухомих металевих вузлах.

Вихід продукції Bardahl на американський ринок приніс корпорації приголомшливий успіх і на початку 1950-х років вона відкрила свої представництва в Європі та Південно-Східній Азії. Крім комерційної та дослідницької діяльності Оле Бардаль був залучений у сферу автоспорту, спонсоруючи учасників гоночних змагань Formula 1, INDY CARS, CART Racing й NASCAR. Таким чином відбувалося тестування ефективності фірмових мастильних матеріалів в екстремальних умовах, що сприяло оптимізації рецептури масляних складів і технічних рідин.

У 1999 році Міжнародна організація по стандартизації сертифікувала вироби Bardahl за стандартом ISO 9001, що стало залізним підтвердженням їх високої якості. У продукції, що випускається цією торговою маркою, реалізовані наступні інноваційні технології:

  • Polar + — складне поєднання хімічних речовин, що перетворюють тертя у збалансоване та рівне ковзання всіх стичних деталей ДВС;
  • FULLERENE C60 — найдрібніші частинки-фулерени, що містяться в автомастилах даного виробника, зменшують силу тертя за допомогою створення буферної зони між стичними металевими поверхнями;
  • Octane Booster — міститься у деяких видах присадок для палива для 2-х тактних двигунів, покращує його потужність віддачі та розкриває експлуатаційний потенціал.

Сучасні реалії

На даний час компанія Bardahl займає незалежну та впевнену позицію на ринку, а автохімія її виробництва схвалена до застосування найбільшими автоконцернами й офіційними імпортерами, серед яких Peugeot, Renault, Citroen, General Motors, Volkswagen і Mazda. Засоби по догляду за автомобілем Bardahl користуються величезною популярністю серед світової автоспільноти, а широта їх вибору здатна задовольнити потреби будь-яких споживачів, будь то рядовий автовласник, невелика станція техобслуговування або крупний автоконцерн. Переконатися у неперевершеній якості даних мастильних матеріалів можете і Ви, зробивши замовлення у нашому інтернет-магазині!