Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
NEWS

Акумулятори NANO BATT — оптимальне співвідношення ціни та якості

23 / 09 / 2019

Сьогодні лінійка акумуляторних батарей NANO BATT успішно конкурує з продуктами європейських, азіатських та вітчизняних виробників автономних енергоджерел. Подібне становище справ зумовлене їх універсальністю, збільшеним запасом резервної потужності, поліпшеним прийомом заряду струму та високим рівнем безпеки. Торговельна марка належить одному з лідерів українського ринку автотоварів — ГК Accum, детальна інформація про якого представлена нижче.

Виробник надійної акумуляторної продукції

Accum Group являє собою сучасний комплекс торгово-виробничих підрозділів, об'єднаних спільною метою — забезпечити автовласників продуктивними, функціональними та витривалими АКБ. Підприємство було засноване в 1994 році у місті Запоріжжя і за декілька років перетворилося на одного з найбільших розробників джерел енергії для всіх видів мото- і автотранспорту.

Запорукою успіху торговельної марки стало безперервне технологічне вдосконалення і модернізація виробництва, багаторазове тестування кожної партії товару, а також чітке дотримання не тільки гарантійних зобов'язань, а й усіх встановлених ТУ і ГОСТів. Серед пріоритетних напрямків діяльності ГК Accum можна виділити:

  • розвиток власної роздрібної та дилерської мережі дистрибуції (ТОВ «Аккумтрейд»), одним з офіційних дистриб'юторів ТМ NANO BATT по Україні є Oil2Go;
  • виробництво стартерних акумуляторів широкого спектру застосування (ВП «Аккумпром»);
  • участь у тендерних торгах та конференціях.

Обраний вектор професійного розвитку дозволяє компанії стабільно нарощувати обсяги випущених АКБ, оптимізуючи свій асортимент під актуальні запити цільових споживачів.

 NANO BATT — оптимальне співвідношення ціни та якості

Пристрої даного бренду представлені трьома класами: Econom, Standart та Premium, які розрізняються номінальною ємністю і значенням пускового струму. Вони виготовляються за гібридною та класичною технологіям, оснащуючись комплектуючими останнього покоління і міцним герметичним корпусом, стійким до механічних впливів та вібраційного поля.

Завдяки комплексному вибору представлених потужностей та модифікацій кожен автомобіліст зможе з легкістю підібрати потрібну модель АКБ для свого «залізно коня», будь то легкове авто зі стандартним набором електрообладнання або іномарка підвищеної комплектації з високими потребами енергозабезпечення. У нашому інтернет-магазині можна замовити акумулятор NANO BATT, натиснувши кнопку «КУПИТИ» у каталозі або зателефонувавши по одному з контактних номерів телефонів.