Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
ARTI
CLES

Продукція ТМ Dynamax

29 / 10 / 2022

Dynamax — широко відомий в Європі бренд, що займається випуском олив, мастил і різноманітної автомобільної хімії. Важлива перевага продукції Динамакс — розумна ціна. Завод виробника Dynamax розташований в Словаччині, бренд набирає популярність на території України.

Компанія Euro-Vat, якій належить бренд Dynamax Europa, існує вже більше 30 років і спочатку була створена як дистриб'ютор автомобільних запчастин на території Словаччини. Через десять років після початку роботи, вектор компанії змінився в бік запуску виробництва власне продукції — так в 2003 році з'явився бренд Dynamax.

Крім оливи Dynamax, можна купити Антифризи, гальмівні рідини, автохімію і безліч іншої продукції бренду. Завдяки якості високого рівня і прозорій ціновій політиці, продукція компанії миттєво поширилася по всій Словаччині, покриваючи до сьогоднішнього дня більше 40% ринку паливно-мастильних матеріалів.

У каталозі нашого інтернет-магазину Oil2Go представлені товари Dynamax наступних категорій:

Олива Дiнамакс, ціна в Oil2Go

Наш автомагазин Oil2Go є єдиним і офіційним імпортером бренду Dynamax на території України. Поставки йдуть безпосередньо від заводу виробника, без будь-яких посередників. Завдяки цьому ми можемо запропонувати кращі ціни на товари Dynamax, гарантуємо якість і оригінальність продукції.

Всі лінійки товарів Dynamax Словаччина виробляються з урахуванням сучасних технічних і екологічних стандартів. Оливи і мастила відповідають всім європейським нормам і мають специфікації від провідних виробників автомобілебудування.

Прямо зараз Dynamax каталог включає в себе більше 250 різноманітних товарів для всіх аспектів сучасного автомобіля, від моторних олив до омивачів і присадок у паливну систему автомобіля. Ми постійно працюємо над розширенням нашого каталогу, додаючи нові товари!

Сучасна виробнича лінія

Всі оливи Dynamax виробляються тільки на власному заводі компанії, який був побудований з нуля в невеликому словацькому місті Алекшінце. Щороку завод переробляє і випускає більше 20 тисяч тонн першокласної автомобільної продукції, ознайомитися з якою можна в онлайн каталозі Dynamax нашого інтернет-магазину Oil2Go.

Завдякин найсучаснішому оснащенню, завод Динамакс може виробляти повністю синтетичні оливи, збагачені ефективним пакетом присадок. Протягом всієї технологічної лінії, за виробництвом оливи і мастил спостерігають кваліфіковані інженери, всього на заводі працює більше 200 співробітників.

У виробництві моторних і трансмісійних олив Dynamax використовуються тільки якісні німецькі базові оливи, отримані і вироблені з іракської нафти, яка славиться низьким вмістом сірки, шкідливої для двигуна. Нафта в достатній кількості постійно присутня на заводі — вона зберігається у величезних ємностях, загальним обсягом понад 1100 тонн.

Dynamax оливи моторні і трансмісійні

Відмітна особливість моторних і трансмісійних олив Dynamax — висока якість, зазначена автомобільними виробниками Daimler, Maybach, VAG, Volvo, Mack, Scania, Renault, Dacia, Deutz і т. д.

Завдяки сучасному обладнанню і високiй кваліфікації інженерів бренду, на заводі Динамакс змогли розробити і налагодити виробництво олив різних серій: для легкових автомобілів, для вантажівок і комерційної техніки, для спортивних автомобілів. Узагальнено, всю продукцію Динамакс можна розділити на кілька лінійок:

  • Основна, підходяща для більшості сучасних автомобілів.
  • Для спортивних машин з форсованими двигунами.
  • Для машин, двигун яких випущений до 2000 року.

Головна особливість олив Дiнамакс — чітка опрацьованість хімічної формулаи і повна орієнтованість на цільову групу автомобілів. Вся продукція виготовлена з використанням спеціально підготовленого пакета присадок, ідеально збалансованого під вирішення конкретних завдань.

Мастильні матеріали Dynamax завжди проходять суворі перевірки і випробування перед запуском в серію: досліджуються всі експлуатаційні якості не тільки в заводських умовах, але і в режимі гоночних змагань. На постійній основі оливи і присадки Динамакс використовує Словацька гоночна команда Homola Motorsport.

Антифриз Динамакс і автохімія

Крім великої кількості лінійок всіляких олив і мастил, компанія Dynamax випускає і іншу продукцію — гальмівні рідини, автомобільні омивачі, присадки в двигун, і, звичайно, антифризи всіх типів.

Останні мають відмінну якість і представлені у всіх лінійках — G11, G12, G12+, G12++, G13. Якість антифризів відзначено десятками нагород, найпрестижнішою з яких є Словацьке золото, яке глава компанії Євро-Ват отримав особисто з рук президента країни.

Відзначили якість продукції і в Німеччині — незалежна компанія DEKRA провела свою експертизу і підтвердила високий рівень виробництва антифризів Динамакс. Відзначена була і безпеку для двигунів — в будь-яких силових установках охолоджуючі рідини працюють безпроблемно. Тому на розташованому в Словаччині заводі Kia саме антифризи Dynamax використовуються для заправки системи охолодження.

Автокосметика

У 2014 році каталог бренду Dynamax був серйозно розширений, налагоджений випуск нових лінійок продукції по догляду за всіма аспектами автомобіля. Ці товари покликані очистити і стабілізувати роботу двигуна, привести в порядок системи охолодження і живлення. Крім того, в каталозі нашого автомагазину Oil2Go можна знайти і будь-які необхідні засоби по догляду за салоном і кузовом машини виробництва Dynamax.

Дизайн продукції

Безкомпромісна конкуренція на європейському ринку змусила Dynamax вивести зовнішній вигляд своєї продукції на якісно новий рівень. Вся продукція має стильний і привабливий зовнішній вигляд, її відразу помітно на полицях магазинів. Дизайн товарів Dynamax відзначений престижними преміями, в тому числі німецькою нагородою Red Dot Desing Awards. Головна ідея дизайну — ергономічність і зручність для користувача. Турбота про клієнта відрізняє Dynamax від всіх інших виробників автомобільних товарів.

А якщо шукаєте ціну Dynamax антифризу або де купити Dynamax оливи — наш інтернет-магазин Oil2Go завжди радий допомогти!