Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
Список бажань
Ваш список бажань поки порожній. Додавайте товари, що сподобалися в бажані чи авторизуйтесь , якщо додавали товари раніше
ARTI
CLES

Купити онлайн масло і антифриз lubex в Києві, Дніпрі, Одесі, Вінниці з доставкою по Україні. Любек за найкращою ціною від офіційного імпортера.

08 / 11 / 2022

Бренд Lubex — один з найстаріших і найвідоміших виробників моторних і трансмісійних олив в Туреччині. Бренд є частиною компанії BELGIN, яка вже більше 70 років є успішним виробником технiчних, індустріальних і моторних олив. Спочатку, компанія займалася випуском тільки індустріальних олив, призначених для свердління і забезпечення роботи верстатів і різного технологічного обладнання на всіляких виробництвах. Через деякий час після налагодження успішного виробництва, під власним брендом з'явилися перші:

  • Моторні оливи Lubex.
  • Антифриз Lubex.
  • Lubex гідравлічна олива.
  • Трансмісійна олива.
  • Оливи для вантажівок.
  • Оливи для сільськогосподарської техніки.

У нашій країні бренд Любекс, всі його товари, представлений відносно недавно, але вже встиг показати себе як постачальник дійсно якісних технічних рідин під будь-які завдання і бюджет.

Історія бренду

Виробник BELGIN — найвідоміший завод в Туреччині, що займається випуском продукції з 1953 року. Це одне з найстаріших і все ще діючих підприємств у країні. Відмінна якість моторних і трансмісійних олив Lubex відзначено Європейським фондом управління якістю (EFQM), також саме цей Любекс став першим виробником з Туреччини, який отримав п'ять зірок стандарту якості по EFQM.

Після отримання нагород і здобуття світового визнання, компанія BELGIN стала першим турецьким діючим членом в Європейському Інституті Масел (ELGI) і незалежної європейської асоціації виробників мастильних матеріалів (UEIL).

До цього момент, товари під брендом Lubex з відмінною ціною, успішно продаються в більш сорока країнах світу. Компані Belgin — один з найбільших експортерів Туреччини, що має загальнонаціональне значення для країни. А зовсім недавно, оливи і мастила Lubex з'явилися і в нашій країні, на ринку автомобільних товарів України.

Всі види моторних олив

Бренд Lubex спеціалізується на випуску різних технічних рідин, в тому числі і моторних олив різних класів. Важливий момент: перед запуском в серію, будь-які вироблені оливи і мастила проходять через серію випробувань у власному науково-дослідному інституті BELGIN.

Такий підхід важливий при розробці оливи для технічно складних двигунів, наприклад, що мають безпосереднє уприскування палива і оснащуються турбіною. Саме для таких силових установок і була розроблена олива Lubex Primus 0W-20 SJA. У хімічному складі оливи міститься велика кількість миючих і диспергуючих присадок, які забезпечують чистоту всієї системи змащення силової установки.

Ще один приклад якісно проведеної наукової роботи — моторна олива Любекс 5W-30 MV-LA, з ціною бюджетного сегмента, яке було розроблено спеціально для моторів з продовженим інтервалом технічного обслуговування. Завдяки своїм властивостям і відмінною плинності, ця олива забезпечує легкий пуск мотора при негативних температурах. Олива може використовуватися в двигунах, що мають дiйснi специфікації, наприклад BMW LongLife, а також допуски від Opel, Mersedes і т. д.

Є і більш універсальні оливи Любекс моторні, ціна яких порадує кожного — синтетична олива з поширеною в'язкістю Lubex Primus 5W-30 EC. Ця технічна рідина відповідає всім найвищим стандартам якості і має допуски від Американського інституту нафти — API. Завдяки правильно підібраному пакету присадок, масло може використовуватися в будь-яких бензинових двигуна, і моторах, що працюють на зрідженому газі.

Що входять до складу оливи миючі присадки запобігають утворенню відкладень в системі змащення, допомагають розсіюватися наявним у суспензії частинкам, що утворюються в процесі згоряння палива в циліндрах двигуна. Олива сприяє тривалому збереженню високого ККД двигуна, забезпечує стійкість до знижених температур і високих навантажень на будь-яких режимах роботи двигуна.

Оливи для автомобілів VAG-групи

Продукція бренду Lubex, ціна яких вказана в нашому каталозі, представлена в багатьох країнах світу і орієнтована на різні цільові групи. Наприклад, є спеціальна група моторних олив, розроблена для автомобілів Volkswagen, Skoda, Porsche, Seat, Audi та інших, що належать до групи VAG. Цінність цих олив в повній відповідності всім параметрам найдосконаліших двигунів TSI і TFSI.

Застосування цих олив здатне істотно продовжити термін безпроблемної служби двигуна. Яскравий приклад — Lubex Primus 5W-30 SVW-LA. Це повноцінно синтетична моторна олива з омологованими допусками для роботи в найскладніших умовах. Пакет присадок має все необхідне для роботи в режимі екстремальних навантажень.

Завдяки використанню базової оливи зі зниженим вмістом золи, сірки і фосфору і поліпшених характеристиках плинності і тертя, олива максимально довго зберігає свою ефективність і початкові якості. А завдяки правильно підібраній в'язкості, знижується витрата палива — на 2%. Також олива може використовуватися в двигунах зі збільшеними сервісними інтервалами.

Оливи для сільськогосподарської техніки

Серія моторних олив для сільськогосподарської техніки Lubex Agros — відмінний спосіб для аграріїв підвищити ефективність своєї техніки і знизити загальні витрати на експлуатацію тракторів і комбайнів.

Інженери Lubex знають, що кожен фермер розраховують на свою машину і зможуть допомогти забезпечити її надійність при експлуатації в найважчих умовах. Серія олив Lubex Agros — висококласні моторні масла нового типу, що забезпечують захист всіх пар тертя в двигуні і гарантує необхідний рівень продуктивності.

Лінійка олив Lubex Agros складається з всесезонних масел, які мають відмінні показники роботи в будь-який час року: в морози і спеку, і особливо під час сезону збирання врожаю. Всі оливи і мастила Agros розроблені в нашій власній лабораторії із застосуванням всього накопиченого за більш ніж 70 років досвіду компанії Belgin і допоможуть істотно продовжити термін служби будь-якої машини і знизити витрати на технічне обслуговування машини.

Високоякісні оливи і мастила Lubex Agros і lubex Robus як можна краще підходять для важконавантажених дизельних моторів сільськогосподарської техніки і вантажних автомобілів. Вони зможуть допомогти істотно підвищити ефективність машин. Agros UTTO — спеціальна трансмісійна олива, що має необхiднi характеристики для роботи в трансмісійній і гідравлічних системах, гальмах та інших установках різних технологічних машин.